Jak prodávat na Ebay.com

Jak pasivní je tento nápad opravdu?

No, pokud máte někoho, kdo se postará o naplnění věci, je docela pasivní.

Jediné, co musíte udělat, je smlouva s někým v Číně přes Ali Baba nebo veletrh Canton sám, dostat to dovezené (možná dokonce rovnou do skladu plné služby) a pak nastavit obchod na eBay (to poslední část může doslovně udělat v 20 minut).

Je to velmi opakovatelný vzorec, pokud to uděláte správně.

Klíčem k tomuto příjmovému toku je schopnost zvolit správný produkt; jeden, který není snadno dostupný na místní úrovni nebo je místně nadhodnocen, netrpí moc poštou a můžete si prodávat 30% nebo více marže na eBay za konkurenční ceny.

Méně tradiční myšlenkou je koupit něco ve velkém v USA za nízkou cenu v amerických dolarech (mluvím o produktech, které jsou k dispozici pouze v USA) a pak je prodávat na eBay mezinárodně za super prémiové ceny (včetně vysoké cizí měny cena).

Například Kindle Paper White … Myslím, že jsem zaplatil 45% prémii za americkou cenu ebay prodávajícímu. Dobrá práce z jeho strany, protože naplňuje potřebu.

P.S. existuje mnohem chytřejší způsob, jak vydělat peníze prodávat produkty online …

… samozřejmě mluvím o prodeji svých vlastních bílých označených výrobků na Amazonu. Je to 10x pasivnější díky tržnici Amazon + naplnění. Plná strategie pro vytažení této funkce je zde.