Pasivní příjem z věcí, které již děláte

Všichni nakupujeme. Ať už to jsou potraviny, oblečení, nábytek,  nebo něco jiného.

#1 Získejte zpět peníze z cashback kreditní kartou

Cashback kreditní karty kreditní karty jsou skvělým způsobem, jak získat zpět peníze za vaše každodenní nákupy. Částka, kterou můžete získat, se liší, ale obvykle můžete očekávat, že se dostanete od 1-5% hotovost zpět s odměnou kreditními kartami.

Získat takovouto kartu je výzva, a to zejména proto, když se chcete vyhnout vysokým poplatkům a špatným podmínkám. Ale jakmile ji najdete, stojí za to.

cena
čas

potenciál:

1.5/5

#2 Získejte “pasivní slevu” s Cashback portálem

Získávejte pasivní peníze z Cashback portály.

Cashback portály jsou webové stránky, které vás odmění za to, že přes ně nakoupíte. Jejich prostřednictvím můžete nakupovat v internetových obchodech tak, jak jste zvyklí, přinesou vám však jednu velkou výhodu navíc: část utracených peněz vám vrátí ve formě odměny. Procento vracených peněz přes cashback se u každého obchodu liší, obvykle jde o 2-10 %. Peníze z cashbacku jsou po dosažení dané hranice vyplaceny na bankovní účet.
cena
čas

potenciál:

1.5/5

#3 Nechte si platit za to, že používáte internet

Stačí se zaregistrovat a nainstalovat aplikaci do počítače nebo telefonu a Nielsen vám zaplatí 50 dolarů za rok sledovat vaše používání internetu pro účely sběru dat.

cena
čas

potenciál:

1.5/5

#4 Nechte si platit za to, že se díváte na televizi

V lednu 2020 uxistuje několik společností, které vám zaplatí za sledování videa a televize. Tady jsou některé z nich: Viggle, Nielsen Digital Voice , Nielsen family, QuikRewards, nebo Slidejoy.

cena
čas

potenciál:

1.5/5

#5 Získete pasivní příjem tím, že kosolidujete půjčky

Refinancujte půjčky a hypotéky, sjednoťte do jedné měsíční splátky a získejte pozitivní pasivní příjem.

Konsolidujte půjčky do jedné splátky a snižte si tím  Váš měsíční pasivní příjem.

cena
čas

potenciál:

1.5/5