Těžba kryptoměny

#1Dolujte kryptoměnu pomocí hardware a mobilních zařízení

Uživatel si do počítače nainstaluje speciální program a připojí ho k internetu. Pak se napojí na kryptoměnovou síť, začne zpracovávat příchozí informace a řeší u toho nelehkou matematickou úlohu. Takto pracují počítače všech těžařů. Těžař, jehož počítat vyřeší úlohu jako první, získá odměnu v podobě několika digitálních mincí.

Pokud si chcete vyzkoušet těžbu kryptoměn, můžete využít třeba těžební nástroj MinerGate. Tento jednoduchý a přehledný program, který je připojený k těžebnímu poolu, vyřeší všechno za vás. Přes MinerGate můžete těžit 14 různých kryptoměn včetně Bitcoinu, Etherea nebo Litecoinu.

 – Vyplatí se ještě těžba kryptoměn? NE! Dnes je již těžení BTC tak vysoce náročná hardwarová záležitost, že i při velmi nízkých či nulových poplatcích za elektřinu by se jednalo o ztrátový počin. Spočítat si to ostatně může každý sám pomocí této kalkulačky. Konkurence těžařů je obrovská a hledání správného hashe může zabrat klidně celý rok.

Využijte k těžení kryptoměny mobilní miner.

Alternativou výkonného počítače může být však i mobil, nebo tablet. Sice to vypadá lákavě, protože mobilní telefon nehučí, ale pořád je poměr cena/výkon  pro těžaře velmi nevýhodný.

Pokud to chcete zkusit, tak zde jsou odkazy:

cena
čas

potenciál:

2.1/5