Jak vydělat peníze bez vkladu

12 způsobů, jak na internetu vydělat peníze z minimem investic

Update:

1. Blogování

Blogování je nejlepší volbou pro každého, kdo chce začít podnikat online. Myslím, že většina lidí se je vědoma potenciálu blogů. Existuje mnoho lidí na internetu dělat tisíce dolarů měsíčně tím, že dělá blogů z domova. Nejlepší věc s blogování je, že si můžete tím, čím chcete a tím co vás zajímá. Vytvořit blog zabere okolo 3 až 6 měsíců. Množství obsahu závisí na vaší tvrdé práci a oddanosti. Založte si blog zdarma na platformě WordPress. Vše co potřebujete koupit je doména a hosting. Za cenu cca 500 Kč/rok. Chcete začít vydělávat pomocí blogu? Začněte zde.

2. Affiliate Marketing

Affiliate marketing znamená zprostředkovat prodej produktů jiných lidí. Pokud se vám to podaří, získáte provizi od 1% až do třeba 40% v případě zprostředkování prodeje informačního produktu.

3. Psaní na volné noze

Je mnoho zaneprázdněných blogerů a podnikatelů, kteří hledají někoho, kdo by jim psal texty na webové stránky. Pokud máte přehled v nějakém oboru, máte výhodu. Profesionální copywriter si může vydělat až 2500 Kč za článek, podle počtu znaků. Nováček může očekávat okolo 150 Kč za článek.

Recenze a reference od vašich předchozích klientů jsou v tomto oboru velmi důležité. Musíte aktualizovat své portfolio, abyste jste mohli požadovat vyšší cenu.

4. Dropshipping podnikání

Dropshipping podnikání je v současné době populárním obchodním modelem na internetu.

Jak to funguje:

  1. Předpokládejme, že pokud si koupíte výrobek od velkoobchodníka za 100 Kč
  2. Podle průzkumu ale víte, že se na trhu běžně online prodává za 500
  3. Pokud produkt prodáte, obdržíte 500 Kč a velkoobchodníkovi zaplatíte 100 Kč
  4. Vy budete mít zisk 400 Kč. Tak funguje dropshipping.

Nemusíte řešit logistiku ani reklamace. Velkoobchod se postará o proces přepravy.

5. Online prodej triček s potiskem

Prodej triček online je jedním z rychlých a snadných způsobů, jak začít podnikat. Pokud máte přehled a víte, co by lidé chtěli nosit, stačí vytisknout váš design na tričko a zkusit rozjet vlastní značku. Nakreslete několik jednoduchých návrhů a citací na trička a nabídněte na vlastním eshopu, nebo na je prodat přes některou z online platforem, jako je třeba T-shirt.

6. Prodej on-line kurzů

Prodej on-line kurzů je dobrý nápad, když máte co učit. Kurz můžete vytvořit buď v dokumentovaném formátu, nebo ve formě videa. Pro prodej online kurzů můžete použít vlastní web, nebo platforem jako Udemy.com, nebo v ČR Seduo.cz, nebo vimvic.cz. Tady je pár nápadů na populární téma online kurzů.

7. Provoz YouTube kanálu

Pokud nejste spokojeni s blogováním a psaním, můžete si založitl YouTube kanál a pokusit se vydělávat pomocí video marketingu. Pokud váš kanál získá určitý počet odběratelů a počet shlédnutí, tak vám je Google umožní zpeněžnit hned několika způsoby.

8. Grafické služby

Umíte grafiku? Rozumíte grafickému designu? Jste schopni navrhovat loga, vizitky, nebo letáky? Téměř každý podnik potřebuje designéra na tvorbu propagačních materiálů. Tento trh je velký, uživí se každý, kdo umí dělat v nějakém grafickém programu. Pokud se osvědčíte a vaše práce se bude líbit, budou se na vás klienti obracet pokaždé, když budou potřebovat grafiku. 

9. Virtuální asistence

Podnikatelé jsou často obchodně zaneprázdněni, a rutinní činnosti jako odpovídání na provozní e-maily, podpora zákazníků, vytváření propagace, správu účtů, nebo blogování jim nezbývá čas. Na tyto úkoly si najímají virtuální asistenty. A jími se můžete stát i Vy. Všechny tyto činnosti mají něco společné. Dají se všechny provádět jen přes internet. Váš zákazník, nebo vy může být kdekoliv. Staňte se virtuálním asistentem.

10. Správa PPC kampaní

 Skvělý podnikatelský nápad je stát se manažerem PPC reklam pro malé nebo velké firmy. Jediné co potřebujete je mít více digitálních marketingových dovedností než společnost, pro kterou chcete reklamy spravovat. Nebojte se toho, že nemáte dovednosti v oblasti digitálního marketingu. Google nabízí některé online kurzy. Na nich se tyto dovednosti můžete zcela zdarma naučit. Pokud projdete testem, získáte certifikát, který je dostačující k tomu, abyste mohli začít spravovat reklamy. Můžete se stát manažerem pro více než jednu společnost najednou. K tomuto podnikání vám stačí jen notebook a internet.

11. Web design webů WordPress

WordPress je jednou z největších platforem, kde může kdokoliv začít tvořit své vlastní webové stránky nebo blog, aniž by měl technické znalosti, nebo uměl programovat. Pokud víte, jak tvořit webové stránky, pak si můžete vydělat nějaké peníze tím, že budete tvořit weby na WordPressu.

Pokud jste zdatnější v programování PHP, pak můžete zkusit programovat Pluginy a poplňky, nebo kódovat grafické šablony. Ty pak můžete prodávat na Themeforest a tak si zajistit pasivní příjem z prodaných licencí.

Jak získat pasivní příjem bez investice?
Vytvořte aktiva!