Online kurz, jako zdroj pasivního příjmu

Existuje velké nedorozumění mezi lidmi, že na to aby jste mohl udělat a prodat online kurz musíte být odborníkem na danou tematiku. Věc se má tak, že téměř každý může vytvořit kurz o něčem, o čem nemá alespoň nějaké znalosti. Musíte být mistrem něčeho, abyste mohl někoho naučit. Většina lidí, kteří se chtějí něco naučit, nemá ze začátku téměř žádné znalosti o tomto tématu.

Mnohdy stačí, když víte jen o něco víc. Protože většina lidí spíše sympatizuje s někým, kdo je na stejné úrovni. Takže pokud máte nějaké znalosti v oblasti pletení, fitness, online prodeje, nebo téměř cokoliv jiného, ​​nebojte se své znalosti přenést do informačního produktu. Když máte připravený nápad, můžete zkusit populární platformu Teachable, kde mnoho podnikatelů prodává své on-line kurzy. Je tam plno užitečných průvodců a návodů, které vám pomohou začít.

Co může být obsahem online kurzu?

  • video lekce
  • kontrolní seznamy pro dokončení kroků, které doporučujete v lekci videa
  • malé e-knihy, které doplní lekce
  • zvukové soubory
  • informační rozhovory s odborníky s podobnými názory

Pokud psaní článků nebo vytváření videí není vaší věcí a chcete vydělat peníze online, zkuste vytvořit online průvodce.

Příklad 1.: Dobrým příkladem tohoto zdroje příjmů je webová stránka od Pata Flynna, SecurityGuardTrainingHQ.com. Na jeho webové stránce umožňuje někomu kliknout na jakýkoli stát, aby viděl požadavky na bezpečnostní ochranu pro daný stát.