Montované domy na klíč

Montované domy na klíč a montované domy do milionu jsou oblíbenou možností, jak rychle bydlet a také jak ušetřit nějaké ty peníze. Cenově se opravdu vejdete bez problémů do jednoho milionu korun a vždy máte jistotu, že stavbu stihnete do zimy, neboť celková výstavby je velice rychlá a montáž provádí specializované firmy, které se skutečně vyznají.

Proč vlastně montované stavby?

Kladete si také otázku, jaká výstavba pro vás bude nejrychlejší, nejlevnější a přitom dostačující? Ať již stavíte školu, obchod, kancelář, nebo rovnou obytný domek, vždy se velmi vyplatí prefabrikované stavby, s velmi nízkými náklady. Spěcháte na nové kanceláře, protože firma se již rozjíždí a vy potřebujete zařizovat nutné oficiality? Postavte kanceláře, nebo sklady z modulů, nebo montovatelných dílců. Tyto dílce mohou být vyrobeny z nejrůznějších, především ekologických materiálů, které jsou šetrné nejen k vašemu zdraví, ale také k životnímu prostředí. Navíc se tyto domy a stavby dají velice rychle vytápět, takže ušetříte spoustu energie. Montované stavby jsou levné a rychlé, kvalita je ovšem zachována a vždy máte záruku v desetiletích.

Důvody proč stavět do milionu

Důvodů, proč stavět do milionu korun může být opravdu hodně. Například finanční situace, dále nenáročnost, nebo potřeba úspory energie, a v neposlední řadě rychlost. Pokud jste v časové tísni, kontejnerové a montované domy, nebo kanceláře pro vás budou ideální. Uveďme si tedy pár příkladů, jak ušetříte díky montovaným stavbám do milionu:

  • Úspora energie- stavby jsou menší a skvěle izolované
  • Rychlá výstavba
  • Snadná montáž
  • Doprava celých dílců až na místo určení
  • Ekologické a často recyklované materiály

Zamilujete si montované domy na klíč

Je jisté, že budoucnost kontejnerových domů, buněk a montovaných staveb, se jeví skvěle. Stále více se tyto domky, které jsou rychlé a hlavně levné, dostávají do podvědomí těch, kteří staví, nebo se chystají stavět. Doba je neutěšená a finanční situace mnoha rodin se zhoršila, a ty se snaží šetřit opravdu všude. Pakliže právě v této finančně ne zrovna příhodné době stavíte nový dům, nebo zařizujete firemní výstavbu, jistě budou stát za zvážení i takové varianty, jako jsou montované domy na klíč.

Jaké existují montované domy?

Montované domy se dají rozdělit do mnoha kategorií. Především podle materiálu, z kterého jsou vyráběny, nebo dle technologických postupů samotné výstavby. Uveďme si zde tedy některé nejznámější typy montovaných domů:

  • Kontejnerové domy
  • Modulární domy
  • Unimo buňky
  • Dřevostavby
  • Americké domky

Montované domky na klíč jsou pro každého

Montované domky může mít každý. Jsou levné a dostupné pro všechny věkové kategorie. Hodí se přitom do každého prostředí, můžete si vybrat z mnoha kategorií a typů. Již se neptejte proč montované stavby, ale raději je rovnou vyzkoušejte.