Nápady pro vytváření pasivních příjmů

Pasivní příjem je skvělý způsob, jak vytvořit nové příjmové toky.

Zde je několik možností pro vytváření pasivního příjmu.

Nápady pro vytváření pasivních příjmů:

  • Šablony formulářů pro cílový segment – Vytvořte šablony, které si lidé mohou v rámci své firmy koupit a používat. Nápady jsou neomezené a mohou se lišit podle vaší speciality. Například, pokud obvykle pracujete s mnoha trenéry, můžete vytvořit šablony formulářů pro vstup do klientů. Pokud pracujete s webovými návrháři, můžete vytvořit kontrakty, které mohou používat se svými klienty.
  • Předběžné blogové příspěvky pro blogery – každý majitel firmy potřebuje obsah, ale mnozí nemají čas jej vytvořit. Vytvářejte balíčky předběžně psaných blogových příspěvků nebo dokonce celé ebooky nebo workshopy, které si lidé mohou koupit a použít jako svůj vlastní blogový nebo informační produkt.
  • Série snímků pro blogy  – Pokud jste šikovný s fotoaparátem, začít s několika fotkami! Lidé potřebují vysoce kvalitní fotografie, které mohou používat na svých blogy a společenských médiích a ochotně za ně zaplatí!
  • Grafika a ilustrace pro fotobanky – Pokud jste dobrý při vytváření grafiky, můžete vytvořit balíčky grafiky, které si lidé mohou koupit.
  • Videa vysvětlující koncepty  – Mnoho lidí se snaží přidat videa k jejich podnikání, ale ne každý ví, jak. Řekněme, že pracujete s mnoha marketingovými trenéry. Pokud byste mohli vytvořit videa, která vysvětlují marketingové koncepty, mohou je zákazníci zakoupit a používat je na svých stránkách. Nebo pokud pracujete s mnoha webovými designéry, mohli byste udělat nějaké obrazovkové nahrávky o tom, jak si koupit doménu nebo web hosting. Mohli by je jednoduše používat jako videonahrávky na svém webu, aby jim pomohli vysvětlit proces svým klientům.
  • Sady obsahu pro blogery  – Vezměte si výše uvedenou myšlenku o vytvoření šablon, PLR, obrázků a grafiky ještě trochu dále – zkuste je dohromady sestavit do sady. Použitím příkladu trenéra můžete vytvořit soubor, který obsahuje 5 blogových příspěvků, 5 grafik, 10 připravených k použití tweets nebo Facebook aktualizací, kontrolní seznam, který mohou inzerovat na konci příspěvků a poskytnout jako podnět pro někoho, kdo podepisuje pro jejich seznam e-mailů a sešit 10 stránek, který mohou prodávat jako produkt za nižší cenu.
  • Plugin WordPress, který by usnadnil nějakou práci – Zdá se, že všichni vaši klienti mají problémy s podobným problémem, pokud jde o jejich blog? Můžete vytvořit plugin (nebo najmout někoho, kdo mu pomůže vytvořit jeden), který by usnadnil blogování pro ně?
  • WordPress Témata – Jste kvalifikovaní v kódování? Nebo můžete najmout (nebo vyměnit čas) s někým kdo je? Vytvořte si vlastní WordPress téma! Pokud jste pomáhali spravovat nebo přizpůsobovat stránky svých klientů, víte, jaké jsou jejich potřeby. Jaký lepší způsob, jak generovat tržby, než vytvořit WordPress téma vhodnou pro vašeho ideálního klienta!
  • Aplikace – Existuje velký trh pro aplikace, které mohou usnadnit řízení podnikání. Máte-li dobrý nápad pro aplikaci, zvažte, jak ji vytvořit, nebo někoho nakoupit, abyste to udělali.
  • Členství – Můžete si také vzít některé z výše uvedených myšlenek a změnit je na členský program, kde lidé platí opakující se měsíční poplatek a získávají přístup k novému obsahu 1. nebo 15. měsíce.