Pasivní příjem z věcí, které už děláte

Nákupování

Swagbucks – Když se připojíte k Swagbucks, můžete získat peníze zpět, když nakupujete online od více než 1 500 maloobchodníků včetně míst, které pravděpodobně již nakupujete jako Amazon, Target a Starbucks. Získáváte body za každý dolar, který utratíte, a získáte také exkluzivní kupony a zabýváte se výhradně nakupujícími Swagbucks. Můžete také získat body, když používáte vyhledávací nástroj Swagbucks Yahoo, a když sledujete exkluzivní videa, sestavil Swagbucks. Můžete své body vyměnit za dárkové karty nebo získat peníze zpět prostřednictvím služby PayPal.

Ebates – Ebates je místo, které vám poskytuje peníze zpět při nakupování online. Nejedná se o nákupní portál, ale o pobočku více než 2 000 obchodů včetně Amazon, Macy’s a Bed Bath and Beyond. Každý obchod ukáže, jaké procento peněz dostanete, když nakupujete s nimi. Vaše peníze jsou vypláceny čtyřikrát ročně na účet Pay Pal nebo zaslány šekem.

Řízení auta

Uber –  hodinová mzda po výdajích se liší od města k městu, ale můžete očekávat, že uděláte kolem 10 dolarů za hodinu. Ve větších městech bude často mnohem více a v menších městech, někdy o něco méně. Odvolání společnosti Uber spočívá v tom, že můžete nastavit plán a neexistuje žádný závazek. Můžete pracovat se svou běžnou prací a vaše 100 dolarů za pár hodin během víkendu nebo večer.

Jedení