Co je pravidlo 10X?

Před nedávnem jsem viděl video Davida Kirše, kde hodně mluvil o strategii 10x. O nějaký pátek později jsem od něj zaregistroval kampaň na Email academy 2.0,  která byla na této myšlence postavena. Zaujalo mě to, a tak jsem po tom pátral. Vyhledal jsem si nějaké informace na zahraničních webech od Dana Sullivana, který je jejím největším propagátorem. Mé pátrání mě nakonec zavedlo až ke knize Pravidlo 10x jejíž autorem je Grant Cardone. V knize jsem našel mnoho ahamomentů a myšlenek, které si musím zaznamenat. Jejich tolik, že je rozdělím na několik příspěvků.

Pravidlo 10X je založené na pochopení, kolik snahy a myšlení je nutno pro úspěšné vykonání čehokoliv.

  • vyvinout 10x úsilí než ostatní – 10x více telefonátů, 10x více nabídek, 10x více prezentací,… zkrátka 10x více všeho.
  • změnit způsob myšlení na 10x. Přistupovat ke svému životu s jiným nastavením mysli. Pokud mám dosáhnout vyšší úrovně toho, co dělám, musím přemýšlet a konat diametrálně jinak než doposud.

Úspěch je stupeň, nebo míra dosažení nějaké vytoužené věci anebo konce.

“Musíte si stanovovat cíle 10x vyšší, než si myslíte, že chcete, že bude potřeba k jejich dosažení. Po velkých cílech musí následovat velké 10 x činy. Znamená to přesně to co říká: 10x více myšlenek a 10x více činů. Nikdy neděláte to co ostatní. Vy musíte být ochotni udělat to, co oni ne – a dokonce přistoupit k činům, které jste i vy považovali za absurdní.”

“Pokud se do něčeho pustíte s myslí limitující výsledek, limitujete i činy nutné k dosažení toho daného cíle.”

Proč trávit život vyděláváním jen dostatku peněz, abychom skončili s nedostatkem peněz? Proč se mořit jen jednou týdně v posilovně, abychom byli jen namoženi a nikdy neviděli žádnou změnu na naší tělesné schránce? Proč být prostě jen “dobrý” v něčem, když víme, že trh odmněnuje pouze výtečnost? Proč se mořit osm hodin denně v práci, kde vás nikdo neocení, když můžete být superstar!

Každý cíl je dosažitelný pomocí správných činů a dostatečné vytrvalosti.

Všechny části seriálu:

Summary
Article Name
Mysli a konej v úrovni 10x - část 1.
Description
Co je pravidlo 10X?
Author